Möjliggör tidig testning med ett skräddarsytt testsystem

Tidig iterativ testning för minskad utvecklingskostnad möjliggörs genom simulering av system och komponenter som ännu inte är färdigutvecklade.

Kraven på komplexa inbyggda system och mjukvaruprodukter medför allt större utvecklingskostnader. Att tidigt i utvecklingsfasen introducera testning är nyckeln för att hålla nere de totala kostnaderna. 

Utmaningen ligger i att genomföra tester på en komponent även om mognadsgraden på övriga systemet är lågt. Infotiv hjälper er med detta, både när det gäller strategin och själva testutvecklingen som sådan.

Vi skräddarsyr ditt testsystem

Infotivs team av kompetenta och erfarna testsystemutvecklare skräddarsyr ett testsystem som gör tidig och kontinuerlig testning möjlig, oavsett om det övriga systemet är på plats eller inte. 

Kostnadseffektivt och tryggt

Infotiv använder kostnadseffektiva modulära hårdvaror och komponenter från de största leverantörerna. Stor vikt läggs vid anpassning till våra kunders behov. Vi har många års erfarenhet av att leverera kompletta testsystem, exempelvis HIL (Hardware-in-the-loop), till en rad kunder inom fordonsindustrion och andra industrigrenar. 

Vi erbjuder tjänster inom:

  • Testsystemarkitektur
  • Testsystemutveckling i virtuell/simulerad miljö
  • Komplett byggnation av HIL-testsystem
  • Konsultation och support med hårdvaror och verktyg från Vector och National Instrument
  • Teststrategi

Vi hjälper er organisation att bygga ert nästa HIL-system. Vi kan även stötta på plats i linjen som experthjälp i er befintliga testriggpark. Eller så hjälper vi er att måla med de stora penseldragen på avdelningens övergripande teststrategi. Behöver ni hjälp med testsystemutveckling? Kontakta oss!

Två av Infotivs medarbetare står bredvid två HIL-riggar som är under montering.
Ett personalfoto på Magnus de Canesie

Kontakta Magnus!

Tel: +46 76 651 11 33
E-post: magnus.de.canesie@infotiv.se

Du kan även fylla i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.