System

Vi ser till att din systemkonstruktion designas så att lösningen  blir  attraktiv över tid, säker att använda, kvalitetssäkrad och uppfyller sitt syfte. 

Key facts

Lottie file

ISO 9001 OCH 14001-CERTIFIERADE

TEAM AV SENIORA OCH JUNIORA KONSULTER

FINNS I GÖTEBORG, MALMÖ, SÖDERTÄLJE

KONSULTER PÅ PLATS

ERBJUDER UTBILDNINGAR

LÅNG ERFARENHET OCH SPETSKOMPETENS

En hand håller ett förstoringsglas som förstorar en träcirkel med en förbockad cirkel inuti.

en bra lösning har sina krav

Tekniska produkter och tjänster blir allt mer komplexa och är ofta beroende av andra system, komponenter och tjänster. Ett grundligt förarbete för att kartlägga både funktionella och icke-funktionella krav är helt nödvändigt. 

Vi säkerställer  att din systemkonstruktion designas så att lösningen får rätt livslängd, blir säker att använda, är kvalitetssäkrad och uppfyller sitt syfte

Vi hjälper dig att lägga rätt tid och fokus på systemkonstruktion och elarkitetur, i syfte att skapa en stabil grund på vilken mjuk- och hårdvaruutvecklare kan bygga vidare. 

Användarens behov ska ligga till grund för kraven, men även industristandarder och kanske andra önskemål. Då får du en lösning som håller över tid, är säker att använda, är kvalitetssäkrad och  uppfyller sitt syfte.

Mer om systemkonstruktion och arkitektur

Den tekniska erfarenheten hos Infotiv är omfattande. Det är dessutom kul att jobba ihop. En Infotivkonsult är en trevlig person!

John Fahlnaes
Ett hänglås i en fiktiv digital miljö. Låset står för säkerhet.

Lång erfarenhet av Säkerhet i fordons­branschen

Inom fordonsbranschen har Infotiv lång erfarenhet av systemutveckling och kravställning

Våra skickliga ingenjörer hjälper er att utveckla säkra, robusta system inom på de vanligaste standarderna för bland annat funktionell säkerhet och Cyber Security

asdf

Varmt Hjärta, Skarp Hjärna

På Infotiv har vi medarbetaren i fokus. Vi tror att kreativitet och innovation föds ur ett gott samarbete och lagspel, där varje individ får tid att utvecklas såväl på det personliga planet som i tekniken. 

Därför är vårt signum ”Varmt hjärta och skarp hjärna”. Våra utvecklare har en fallenhet för tekniska utmaningar men är samtidigt bra på att utbyta idéer, skapa god stämning och sträcka ut en hjälpande hand där det behövs.

Ett personalfoto på Fredrik Lundgren

Kontakta Fredrik!

Fredrik älskar att prata smarta upplägg för systemkonstruktion och elarkitektur. Slå en pling eller skicka ett mail så hjälper han dig mer än gärna!

Tel: +46 76 000 39 34
E-post: fredrik.lundgren@infotiv.se

Du kan även fylla i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.