Test

Som experter inom test förespråkar vi testdriven utveckling och  tidig testning av såväl mjukvara som hårdvara. Kvalitetssäkring är kostsamt, men stora besparingar kan göras om tester introduceras tidigt i utvecklingsprocessen. 
 

Key facts

Lottie file

ISO 9001 OCH 14001-CERTIFIERADE

TEAM AV SENIORA OCH JUNIORA KONSULTER

FINNS I GÖTEBORG, MALMÖ, SÖDERTÄLJE

KONSULTER PÅ PLATS

ERBJUDER UTBILDNINGAR

LÅNG ERFARENHET OCH SPETSKOMPETENS

Ett vridreglage i silver. Vid sidan om reglaget en skala som visar orden "Alpha test", "Beta test" och "Release".

Utveckling med kvalitet i Centrum

Virtuella testobjekt, simulerade miljöer och automatiserade tester är ett måste för att kvalitetssäkra dagens komplexa produkter och tjänster. Sänk utvecklingskostnaden genom iterativ testning från start.

Tekniska lösningar blir allt mer komplexa, får större variantflora och är till sin natur digitaliserade mjukvaruprodukter. Därför blir det också allt viktigare att ha fokus på system- och mjukvarutester

Som experter inom test förespråkar vi testdriven utveckling och  tidig testning av såväl mjukvara som hårdvara. Kvalitetssäkring är kostsamt, men stora besparingar kan göras om tester introduceras tidigt i utvecklingsprocessen. 

Vi på Infotiv kan hjälpa er att komplettera den traditionella testningen i verklig miljö med testning i virtuella och simulerade miljöer. 

asdf

Minskade kostnader med skräddar­sytt testsystem

Tidig iterativ testning och simulering av komponenter och system som ännu inte är färdigutvecklade ger minskade utvecklingskostnader

Så hjälper vi dig med testsystem
En artificiell bild på en dataskärm med två mobila enheter vid sidan. En kvinna i miniatyr trycker på den vänstra mobilen.

tidig och kontinuerlig testning ger kvalitet

En teststrategi som präglas av tidig iterativ testning minskar utvecklingskostnaden. Låt testdriven utveckling och automation bli ett komplement till manuell testning.

Så hjälper vi dig med mjukvarutest
I förgrunden en cirkel i vilken ligger ett antal piktogram. Bakom cirkeln en man i grå kläder vars hand trycker på baksidan av cirkeln, liksom om den voe ett gränssnitt som man kan trycka på.

Mjukvaru­test är fest

På Infotiv värderar vi kvalitetssäkring högt. Därför är många av våra mjukvarutestare certifierade

Vill er organisation bli certifierade? Infotiv är ackrediterade utbildare i ISTQB. Anmäl er till nästa kurstillfälle redan idag. 

Våra utbildningar
Händer lagda ovanpå varande, såsom man gör när man är överens och vill bygga ett starkt lag eller team. I bakgrunden en leende yngre man med lätt skäggstubb.

Varmt Hjärta, Skarp Hjärna

På Infotiv har vi medarbetaren i fokus. Vi tror att kreativitet och innovation föds ur ett gott samarbete och lagspel, där varje individ får tid att utvecklas såväl på det personliga planet som i tekniken. 

Därför är vårt signum ”Varmt hjärta och skarp hjärna”. Våra utvecklare har en fallenhet för tekniska utmaningar men är samtidigt bra på att utbyta idéer, skapa god stämning och sträcka ut en hjälpande hand där det behövs.

Ett personalfoto på Magnus de Canesie

Kontakta Magnus!

Magnus älskar att prata smarta upplägg för att skapa bra processer för test och testsystem. Slå en pling eller skicka ett mail så hjälper han dig mer än gärna!

Tel: +46 76 651 11 33
E-post: magnus.de.canesie@infotiv.se

Du kan även fylla i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.