Data

Bra teknikutveckling bygger på fakta. Vi grundar vår teknikutveckling på insamlad data. På så sätt kan vi effektivt och framgångsrikt utveckla produkter och tjänster som tillgodoser användarens behov.
 

Key facts

Lottie file

ISO 9001 OCH 14001-CERTIFIERADE

TEAM AV SENIORA OCH JUNIORA KONSULTER

FINNS I GÖTEBORG, MALMÖ, SÖDERTÄLJE

KONSULTER PÅ PLATS

ERBJUDER UTBILDNINGAR

LÅNG ERFARENHET OCH SPETSKOMPETENS

En man sitter i en artificiell miljö. Ett rum vars väggar utgörs av enorma skärmväggar som visar dataflöden med datakod. Mannen sitter vid ett skrivbord framför två monitorer som också visar datakod.

Innovation genom datadriven utveckling

För att ta fram framtidens innovativa lösningar arbetar vi på Infotiv med datadriven utveckling. För att nå de högsta kvalitativa nivåerna tar vi även in artificiell intelligens (AI) och Machine Learning (ML) i våra processer.

Vi har höga förväntningar och krav på framtidens produkter. De ska vara användarvänliga, miljövänliga och lösa sina uppgifter på ett effektivt sätt. För att klara den typen av tekniska utmaningar behöver vi använda nya, smarta och innovativa lösningar. 

Våra dataingenjörer har den kompetens du behöver som stöd i ditt beslutsfattande. Vi ser till att du har tillgång till rätt information vid rätt tidpunkt och att den värdefulla data som samlas in går att tolka och dra slutsatser av. 

Mer om datadriven utveckling
En illustration av hur Big Data kan struktureras, från kaos till ordning.

Få hjälp att utveckla och verifiera 
ML-modeller

Har er organisation samlat in en mängd data men är osäkra på hur ni skall utvinna värdet från den? 

Vi på Infotiv hjälper er gärna. Vi har kunniga medarbetare som med hjälp av maskininlärning och artificiell intelligens utvecklar och optimerar era algoritmer och ser till att de är validerade efter era krav. 

Vill ni i stället lära er själva? Då ska ni ta en titt på på vår kurs Machine Learning – From Zero to Hero

Machine Learning – From Zero to Hero
Händer lagda ovanpå varande, såsom man gör när man är överens och vill bygga ett starkt lag eller team. I bakgrunden en leende yngre man med lätt skäggstubb.

Varmt hjärta, Skarp Hjärna

Vi på Infotiv har medarbetaren i fokus. Vårt signum “varmt hjärta och en skarp hjärna” genomsyrar hela vår organisation.

 Vi tror på en god sammanhållning och lagkänsla, samt att tid för kompetensutveckling och kunskapsspridning är receptet på ett arbetsklimat som främjar både kreativitet och innovation. 

Ett personalfoto på Magnus de Canesie

Kontakta Magnus!

Magnus älskar att prata smarta upplägg och kloka lösningar. Slå en pling eller skicka ett mail så hjälper han dig mer än gärna!

Tel: +46 76 651 11 33
E-post: magnus.de.canesie@infotiv.se

Du kan även fylla i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.