Om att arbeta på Infotiv

Du jobbar hos oss för att du vill och kan göra skillnad. Skillnad för våra kunder, för Infotiv men framför allt för dig själv – nu och i framtiden. 

Det är våra medarbetare som driver Infotivs framgångar. Alltid. Hela tiden. Om du trivs med dina arbetsuppgifter och kollegor så gynnas hela Infotiv av det och därför är det viktigt att du alltid har möjligheten till egen utveckling. För oss är konsult ett aktivt yrkesval och vi är medvetna om att rollen som konsult inte passar alla.  

Vår organisation

Infotiv är organiserat efter kompetenser. Vi ser att fördelarna med detta är flera: 

  • Din chef kan ditt område och dina kompetenser. 
  • Du har kollegor med samma intressen och som stödjer dig i din egen utveckling. 
  • Du behåller nätverket oavsett kund och bransch. 
  • Din chef letar efter utmaningar för dig hos många olika kunder. 

Du gör skillnad 

Du har kompetensen att fatta rätt beslut i din vardag. Infotiv stöttar dig för att ta ansvar och agera utifrån ditt huvud. Vi vill göra skillnad och påverka utvecklingen av framtidens teknik och du som jobbar hos oss kommer att bidra till en långsiktig utveckling av de tekniker och produkter som människor arbetar med och använder sig av i sin vardag. 

Gemenskap 

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vår fina atmosfär får alla att känna sig välkomna. Vår sammanhållning är stark och inte nog med att vi har roligt tillsammans, vi brinner verkligen för det vi gör.  

Möjlighet att växa 

Om vi skall lyckas behöver alla få möjlighet till utveckling. Det kan handla om vidareutbildning i din roll men också om att prova nya uppgifter. Vi skapar förutsättningar för alla medarbetare att lyckas. 

Flexibel arbetsplats 

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att påverka och styra din arbetsvardag i så stor utsträckning som möjligt i linje med ett av våra ledord, förtroende. Detta tror vi skapar förutsättningar för snabba beslut, bra resultat, engagemang och välmående.  

Hållbart arbetsliv 

Vi vet att jobbet inte är allt. Ett hållbart arbetsliv är en förutsättning för att vi ska lyckas och nå våra mål i längden. Oavsett i vilken fas i livet du är så kan medlen för att få ihop livspusslet se helt olika ut. Vi ser positivt på alla förslag och vi försöker att hjälpa alla så gott det går.